De meest populaire en unieke manier om Haarlem te ontdekken, is vanaf de Haarlemse grachten. Een gezellige borrelboot, een barbecue op uw eigen salonboot en een originele teamgame op sloepjes dwars door Haarlem. Bekijk onze vele uitjes op het water en vraag naar alle mogelijkheden op maat!

The Haarlem Canal Escape

Haarlem staat bekend om haar mooie grachten en bruggen. Prachtig om te zien, maar het gevaar om hopeloos verdwaald te raken ligt altijd op de loer... Vandaag is het uw taak om samen met uw team te ontsnappen.
Een ontspannend, bedrijfsuitje in STAD die zorgt voor gezelligheid, samenbrengen en kennis over de stad op het water!

Borrelboot door de grachten van Haarlem!

U stapt rond borreltijd op onze gezellige borrelboot, waar u heerlijk kunt genieten van alles wat de Haarlemse grachten te bieden hebben. De grachten van Haarlem vormen een essentieel deel van het stadsbeeld.

Rondvaart, lunch & Geheimen van Haarlem

U stapt rond borreltijd op onze gezellige borrelboot waar u heerlijk kunt genieten van alles wat de Haarlemse grachten te bieden hebben. De grachten van Haarlem vormen een essentieel deel van het stadsbeeld.

Hap en tap op de BBQboot!

Een arrangement dat u het ideale zomergevoel geeft. Heerlijk varen door de Haarlemse grachten, langs de mooiste plekjes die Haarlem te bieden heeft. Tijdens de vaart wordt ook nog eens de barbecue ontstoken, terwijl u geniet van de zon en…

Borrelboot & Moorddiner

U stapt rond borreltijd op onze gezellige borrelboot, exclusief voor uw gasten. Men geniet van de Haarlemse grachten. Daarna probeert u tijdens het spannende Moorddiner spel aan tafel de dader te ontmaskeren.