Voor een compleet overzicht van teamuitjes in Haarlem kijk je hier. Denk aan teamuitjes als een zeskamp, Wie is de Mol stadsspel, Hou van Holland dinerspel of een ander teamuitje volledig op maat verzorgd. Alles is mogelijk!

Moorddiner | Bloedige Bruiloftsdag

Het moorddiner in Haarlem! U bent samen met uw collega's de enige aanwezige getuige(n)...of misschien wel dader(s). Tijdens dit spannende en interactieve detective bedrijfsuitje moet u gezamenlijk binnen de tijd deze moord aan tafel oplossen.
Actief bedrijfsuitje op het Haarlemse strand zorgt voor veel teambuilding!

Expeditie Robinson

Bent u een echte Robinson Crusoe, kom erachter tijdens het ultieme overlevingsspel! Teambuilding en overlevingsdrang zijn hier de belangrijkste elementen. Diverse proeven zult u moeten doorstaan.
Een spectaculair, sportief en gezellig bedrijfsuitje in STAD/of juist op de stranden van STRAND, waarbij de sportiviteit word getoond en winnen het doel is!

Sportdag op het strand!

"Sportdag … Nee toch? Dan moet je zeker veel te actief zijn en met te fanatieke sporters." Niets is minder waar. Iedereen neemt juist deel aan ontspannen en originele activiteiten, die voor iedereen prima te doen zijn. HaarlemseUitjes.nl zorgt voor…