Sportieve outdoor activiteiten in Haarlem. Ja, het kan echt! In de vele parken, op de mooie stranden van Zandvoort, Bloemendaal en IJmuiden en in het Spaarne. Op en top teambuilding met een sportief randje. Van actief tot spectaculair. Aan te passen naar iedere groepssamenstelling. Alles onder professionele begeleiding.

Zeskamp in Haarlem, Zandvoort of Bloemendaal

Een spectaculaire activiteit, waarbij de sportiviteit onder de deelnemers getest wordt. De teams komen op alle onderdelen in actie, maar krijgen steeds met andere tegenstanders te maken. De perfecte activiteit voor een bedrijfsuitje of teambuilding.
Actief bedrijfsuitje op het Haarlemse strand zorgt voor veel teambuilding!

Expeditie Robinson

Bent u een echte Robinson Crusoe, kom erachter tijdens het ultieme overlevingsspel! Teambuilding en overlevingsdrang zijn hier de belangrijkste elementen. Diverse proeven zult u moeten doorstaan.
Een spectaculair, sportief en gezellig bedrijfsuitje in STAD/of juist op de stranden van STRAND, waarbij de sportiviteit word getoond en winnen het doel is!

Sportdag op het strand!

"Sportdag … Nee toch? Dan moet je zeker veel te actief zijn en met te fanatieke sporters." Niets is minder waar. Iedereen neemt juist deel aan ontspannen en originele activiteiten, die voor iedereen prima te doen zijn. HaarlemseUitjes.nl zorgt voor…
Als bedrijfsuitje lekker fietsen door Haarlem met spannende opdrachten? Ontdek de stad eens op een andere manier

Fietsfeest in Haarlem

Niets zo leuk, gezellig en actief als het Fietsfeest in Haarlem! Gewoon ouderwets met het stalen ros op pad! U trapt langs de mooiste en meest interessante plekjes van Haarlem en komt u achter de leukste feitjes en wetenswaardigheden van…