Tijd om te genieten van de teamuitjes in Haarlem en Zandvoort in de zomer! De zon is weer volop aanwezig en dat betekent dat onze buiten- en strand activiteiten in de zomer weer erg populair zijn. Ontdek Haarlem op het water, dwars door de stad en vanaf de gezellige terrasjes. Beleef onze stadsspellen in Haarlem vol teambuilding en ontdek de leuke, soms spannende geheimen van Haarlem en Zandvoort. Fun, teambuilding, ‘op maat’ en waar nodig met een zakelijk karakter. Wij zijn er klaar voor! Heeft u vragen? Neem gerust contact op met onze Haarlem-specialisten.  *023 – 557 57 57

Het nieuwe concept gebaseerd op Escape Room. Een tafel-dinerspel in Haarlem vol raadsels, clues, krakende hersens en teambuilding!

Escape dinner Room – Nieuw speldiner

Een tafel-dinerspel vol raadsels, clues, krakende hersens en noodzakelijk teamwork. Iedereen kan meedoen, want het komt gelukkig niet alleen aan op denkwerk. Uiteindelijk gaat het om de meeste punten. Doorloopt uw team de drie gangen van dit speldiner het slimst?

Hou van Holland Dinerspel

Wie is vanavond de teamcaptain en wie is draait er aan het rad? De teams nemen plaats, de quizmaster stelt zich voor en de captains nemen hun positie in. Tijd voor het uitje van het jaar: Hou van Holland!
Het spel in STAD waar het om de verschilende geslachten gaat, een hilarische avond met veel herkenningen, erkenningen maar natuurlijk vooral veel ontkenningen..

Jongens tegen de Meisjes Dinerspel

U kunt nu een keer uw collega’s en vriendgroep goed de waarheid vertellen! Natuurlijk met een knipoog. Wat vindt u eigenlijk van het andere geslacht? Is het nou wel zo erg dat mannen alles laten slingeren?

Moorddiner | Bloedige Bruiloftsdag

Het moorddiner in Haarlem! U bent samen met uw collega's de enige aanwezige getuige(n)...of misschien wel dader(s). Tijdens dit spannende en interactieve detective bedrijfsuitje moet u gezamenlijk binnen de tijd deze moord aan tafel oplossen.
Hét actieve bedrijfsuitje in Haarlem voor grote groepen, waar teambuilding, kennis en gezelligheid centraal staan!

Monopoly Streets Dinner Game

Een speldiner in drie verschillende restaurants. Lekker eten en tussen de gerechten door de straten van Haarlem proberen te veroveren.

Pubquiz Dinerspel

Een Pubquiz tijdens een overheerlijk diner in een sfeervol Haarlem restaurant. Test de kennis en proef de verschillende smaken van zowel het eten als van de vragen! Geschikt voor jong en oud en 'op maat' te maken.