Workshop Virtual Reality!

Prijs vanaf € 46,50 p.p. excl. BTW

Kom nu nog meer te weten over de virtual reality met onze nieuwste VR workshop! Ontdek de wonderen van Virtual Reality en maak een eigen 360 graden video met je collega’s. Een video die je later op kantoor nog kunt herbeleven met de meegegeven VR bril. Tijdens de workshop maken we een virtuele wereldreis langs de 7 wereldwonderen van deze planeet. Bezoek de Machu Picho, Petra, het Colosseum, de Chineze muur en nog veel meer. Een vliegticket hoef je niet te boeken. Aan de VR bril heb je genoeg!

De VR workshop kan op verzoek aangepast worden voor een aangegeven thema of onderwerp. Wilt u iets doen dat in het teken staat van het einde van het jaar? Een jubilieum? Of misschien wel een promo filmpje voor jouw bedrijf. Het kan allemaal!

Hoe gaat de virtual reality workshop in zijn werk?

Bij binnenkomst zetten wij het eerste kopje koffie alvast voor u klaar. Ga er maar eens goed voor zitten, want we nemen u mee in de wonderen van virtual reality. Hoe werkt het? Waar komt het vandaan? Wat zijn de mogelijkheden en verwachtingen in de toekomst? Veel mensen zijn nog onbekend met het begrip.  In ons beeldende introductie verhaal brengen wij daar verandering in. Zodra iedereen helemaal in de VR modus zit, gaan we van start. Zet de bril maar op, we gaan op reis.

Verwacht een vogelvlucht langs de zeven wereldwonderen van deze wereld. Hierna kunt u niet wachten om uw eigen VR film te maken! In teams van maximaal 5 personen gaan we aan de slag. U krijgt 30 minuten de tijd om een script te schrijven voor uw eigen VR film. Wees creatief, want de beste film wint een prijs! Na al dat VR geweld is het tijd voor een korte pauze, waarna we ons weer vol storten in het finetunen van de scripts en het verdelen van de rollen. Na een paar repetitie rondes is het showtime! De 360 graden film wordt opgenomen, waarna het eindresultaat kan worden bekeken in een cardboard VR bril. Heeft u even geluk… Deze bril mag gewoon mee naar huis!

De virtual reality workshop is inclusief:

 • Professionele VR docent(en)
 • Kennismaking met VR
 • Techniek met bijhorende VR-brillen
 • Meerdere VR belevenissen
 • Maken van uw eigen VR film script
 • Teambuilding, ontspanning en ruimte voor creativiteit
 • Uw eigen VR film als eindresultaat
 • Goody bag met een cardboard VR bril om mee naar huis te nemen
 • Zaalhuur
 • 1 kopje koffie/thee per persoon
 • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team

De workshop kan op elke gewenste locatie gehouden worden, zolang er een internetverbinding beschikbaar is. Het is vanzelfsprekend ook mogelijk om een locatie door ons te laten verzorgen, wij kennen de stad immers als geen ander. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.


Pers.Prijs
20 - 30€ €52,50 pp
31 - 45€ €49,50 pp
46 - 60€ €46,50 pp