Rondvaart, lunch & Geheimen van Haarlem

Prijs vanaf € 69,50 p.p. excl. BTW

Het arrangement trapt af op het Spaarne. De rondvaart voert u langs het oude centrum van Haarlem, waar als volgende stap in uw arrangement een heerlijke lunch wordt genuttigd op de grote markt. Aansluitend staat een even ludiek als fascinerend spel op het programma, dat ervoor zorgt dat u een het eind van dit uitgebreide arrangement Haarlem in al haar facetten kent!

Rondvaart (1 uur)

U leert Haarlem al aan het begin van dit arrangement op haar best kennen! Op het water ziet u Haarlem van haar mooiste kant. Geniet van de prachtige oude grachtenpanden en alles wat Haarlem vanaf het water te bieden heeft!

Lunch aan de grote markt (1 uur)

Na de rondvaart staat er in het oude centrum van Haarlem een heerlijke lunch voor u klaar! Schuif aan met uw collega’s en ontspan nog even voor het volgende avontuur begint… Er zijn verschillende lunchopties. Vraag naar de mogelijkheden bij één van onze uitjes medewerkers zodat we een lunch kunnen samenstellen die past bij uw groep.

Haarlemse Geheimen (3 uur)

Haarlemmers worden al sinds de veertiende eeuw ‘muggen’ genoemd. Maar weet u wel waarom ze zo genoemd worden en wat ze zo bijzonder maakt? Bij Haarlemse Geheimen komt u veel te weten… ook dit.

Kris Kras door Haarlem liggen antwoorden verscholen op bizarre, originele en wetenswaardige vragen. Wat heeft oud geld met Haarlem te maken? Reuzen en dwergen in het centrum? En u houdt toch wel van muggen in uw bier? Aan u de taak om deze vragen in teamverband op te lossen en ook uit te voeren. Met uw eigen team gaat u Haarlem op een bijzondere wijze verkennen. Teamgeest, mentaliteit en een natuurlijke overwinningsdrang zijn hierbij zeker vereist.

Een krankzinnig stadsontdekkingsspel waarin Haarlem al haar geheimen bloot geeft. Gaat u met de oorkonde naar huis of met een teleurstellende kriebelende muggenbult? De hoofdstad van Noord-Holland zal hierna, zeker voor u, nooit meer hetzelfde zijn!

Rondvaart, lunch & Geheimen van Haarlem is inclusief:

  • Rondvaart
  • Uitgebreide Lunch
  • Spelbegeleiding
  • Spelmaterialen
  • Één consumptie per persoon
  • Prijs voor het winnende team

Pers.Prijs
> 50€ 69,50 p.p. excl. BTW
30 - 50€ 74,50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 79,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.
Ons halfjaarlijkse overleg kreeg een speciaal tintje dankzij dit arrangement. Het middagprogramma zorgde voor veel hilariteit en het spelelement bracht de ontspanning die we net nodig hadden na de serieuze ochtend. Al met al een hele geslaagde dag! Dit was een perfect dagje uit. Het weer werkte ook goed mee. We hadden een goede gids tijdens de stadswandeling en de kapitein van de rondvaart boot deed hier niet voor onder. Doordat het aardig warm was deze dag, kon het programma zelfs op ons verzoek iets worden ingekort, waardoor we nog lekker op een terrasje konden gaan zitten. Door de stadswandeling hebben we veel gezien van Haarlem. De rondvaart bracht alles weer in een ander perspectief en hierdoor zijn we veel wetenswaardigheden van Haarlem te weten gekomen. Al met al een hele leuke dag gehad!