Digital Pubquiz Dinerspel

Prijs vanaf € 51,50 p.p. excl. BTW

Een Pubquiz is een uit Groot-Brittannië overgewaaid fenomeen, waarbij teams van ongeveer 5 á 6 personen het tegen elkaar opnemen. Vragen op het gebied van allerhande onderwerpen zoals sport, aardrijkskunde, muziek, films, en nog meer. De vragen die langskomen variëren erg. Zo kan het dat u antwoord moet geven op de vraag voor welk bedrag Frenkie de Jong naar Barcelona verkaste, maar het zou ook zomaar kunnen dat u de naam van de winnende zanger plus titel van het winnende lied van het Eurovisie Songfestival 2019 moet opnoemen. Alles is mogelijk! Aan u de taak op tijd het juiste feitje te vinden in uw hersenen.

Benieuwd naar een sfeerimpressie? Bekijk dan onze trailer!

Klinkt leuk nietwaar? Is het te spannend? Nemen we even een korte break om te genieten van een heerlijk voor- of hoofdgerecht in het sfeervolle restaurant in Haarlem! Buikjes vol? Spelen we weer verder! Het Digital Pubquiz Dinerspel is uitermate geschikt als bedrijfsuitje.

Let op: een Pubquiz heeft niets te maken met IQ, maar alles met het vermogen om op het juiste moment het juiste antwoord op “weetjes” uit het geheugen naar boven te halen. Daarom staat de Pubquiz garant voor een paar uur plezier voor jong en oud, man en vrouw, op elk niveau.

Wij zorgen ervoor dat de vragen aansluiten bij het deelnemersveld. En desgewenst kan er een Pubquiz “op maat” gemaakt worden, met bijvoorbeeld een speciale vragenronde over een bepaalde stad of bedrijfstak. Ook is een themaquiz mogelijk zoals een 90’s-Quiz, een Culinaire Quiz of een Muziekquiz!

Het Digital Pubquiz Dinerspel is inclusief:

Naast een hilarische avond, onverwachte quizvragen en opdrachten, heerlijk eten en een bedrijfsuitje dat het onderlinge vertrouwen versterkt is de Digital Pubquiz Dinnergame inclusief:

  • Gebruik van een typisch Haarlemse locatie
  • Enthousiaste en professionele pubquiz presentator
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Teamtablet waarin vragen/opdrachten beantwoord moeten worden
  • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
  • Driegangendiner of BBQ-buffet (vooraf in overleg af te stemmen)
  • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goed doel.)

Optioneel Lunchspel:

Dit bedrijfsuitje kan ook georganiseerd worden met een uitgebreide lunch in Haarlem:


Pers.Prijs
> 75€ 51,50 p.p. excl. BTW
50 - 74€ 54,50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 58,50 p.p. excl. BTW
20 - 29€ 61,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.