Hofjeswandeling, Lunch & Ontdek de Mol!?

Prijs op aanvraag

Uw dag start met een anderhalf uur durende wandeling langs en door de mooiste hofjes van Haarlem. We starten bij het Hofje van Bakenes, het oudste hofje van Haarlem. Hoewel de hofjes in de Middeleeuwen zijn ontstaan als vorm van barmhartigheid, worden er nog steeds hofjes gebouwd! We vervolgen onze hofjeswandeling dan ook naar het allernieuwste hofje van Haarlem: het Johan Enschedé hof. Ook het Luthers hof, het stichtingshof van Frans Loenen, het hofje van Loo en het Proveniershof worden natuurlijk niet vergeten!

Lunchen en meer na de hofjeswandeling

Uitgewandeld? Dan is het tijd voor een heerlijke uitgebreide lunch, waar u even bij kunt kletsen en tot rust kunt komen. Of… gaat u met het oog op de volgende activiteit al een verbond aan? Ontdek de Mol in uw bedrijf / groep? haalt al het goede maar zeker ook het slechte in uw groep naar boven! Wie vertrouwt u en wie durft u opdrachten uit te laten voeren namens uw groep?

Ontdek de Mol stadsspel

De Mol (anoniem in uw groep geplaatst met als doel te chanteren) loert iedere minuut tijdens de vele ludieke opdrachten over uw schouders mee. Ontmaskert u de Mol en verkrijgt u daardoor extra punten? Zijn de gekozen hulplijnen rendabel geweest? Is de tactiek juist geweest om een extra opdracht uit te voeren?

Dit uitje is een ultieme uitdaging die uiteindelijk met een verrassende prijsuitreiking en mogelijk een gezellige borrel wordt afgesloten. Daar zullen de Mollen met liefde vertellen hoe ze iedereen om de tuin hebben geleid.

Dit arrangement is inclusief:

  • Professionele begeleiding gedurende de hele dag
  • Ervaren hofjesgids
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking met prijs voor beste Mol & het beste team
  • Versnapering voor onderweg
  • Uitgebreide lunch
  • Mollen worden vooraf benaderd en ingelicht

Optioneel:
– Consumpties bij de borrel/prijsuitreiking

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.