Geheimen van Haarlem stadsspel

Prijs vanaf € 29,50 p.p. excl. BTW

Geheimen van Haarlem

Haarlemmers worden al sinds de veertiende eeuw ‘muggen’ genoemd. Maar weet u wel waarom ze zo genoemd worden en wat ze zo bijzonder maakt? Bij Geheimen van Haarlem komt u veel te weten… ook dit.

Kris Kras door Haarlem liggen antwoorden verscholen op bizarre, originele en wetenswaardige vragen. Wat heeft oud geld met Haarlem te maken? Reuzen en dwergen in het centrum? En u houdt toch wel van muggen in uw bier? Aan u de taak om deze vragen in teamverband op te lossen en ook uit te voeren. Met uw eigen team gaat u Haarlem op een bijzondere wijze verkennen. Teamgeest, mentaliteit en een natuurlijke overwinningsdrang zijn hierbij zeker vereist.

Een krankzinnig stadsontdekkingsspel waarin Haarlem al haar geheimen bloot geeft. Gaat u met de oorkonde naar huis of met een teleurstellende kriebelende muggenbult? De hoofdstad van Noord-Holland zal hierna, zeker voor u, nooit meer hetzelfde zijn!

Geheimen van Haarlem stadsspel is inclusief:

  • Spelbegeleiding
  • Spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Eén consumptie per persoon
  • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team

Pers.Prijs
> 50€ 29,50 p.p. excl. BTW
30 - 50€ 32,50 p.p. excl. BTW
15 - 29€ 34,50 p.p. excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.
Mark Potter "Het was een erg leuk uitje. Ik ben veel over Haarlem te weten gekomen. Ik ben zelf geboren en getogen in Haarlem, maar zelf ik wist het niet. Ik heb met de groep een hele gezellige dag gehad. "