Escape City – Escape Room voor grote groepen | Coronaproof!

Prijs vanaf € 24,50 p.p. excl. BTW

Speel het bekende spel ‘Escape Room’ nu als uniek stadsspel in Haarlem: Escape City. De sport van het aangaan van uitdagingen en opdrachten, het oplossen van raadsels en het ontcijferen van codes aan de hand van een tablet zijn onderdeel van dit ultieme teamspel. En nu dus ook geschikt voor grote groepen. Want de verschillende teams ontsnappen vandaag niet uit een gesloten kamer, maar zitten ‘opgesloten’ in de binnenstad van Haarlem (of in een andere wijk, dit is naar eigen keuze).

Uw teamuitje in Haarlem

Een denkbeeldige cirkel omlijnt het gebied waarin alle teams zich vrij kunnen bewegen. Alle teams ontvangen een plattegrond waarop dit staat aangegeven. Daarbuiten ligt een “No Go Area”. Slechts één straat, brug of steeg leidt naar de uitgang. Aan de teams de taak om erachter te komen welke straat, brug of steeg dit is. De speciale Tablet Escape City App laat duidelijk weten wanneer verkeerde keuzes worden gemaakt en u de ‘No Go Area’ dreigt binnen te gaan. Dit kan de teams duur-verdiende punten kosten.

Bij Escape City zijn de teams maximaal 2,5 uur ‘opgesloten’. Na 2 uur aanwijzingen verzamelen en punten vergaren door middel van opdrachten, clues, raadsels, het kraken van codes, kennisvragen en goede samenwerking, krijgt iedereen de laatste algemene aanwijzing. In de laatste 30 minuten gaat het erom wie met de laatst verworven aanwijzing en de eerder verzamelde informatie de oplossing weet te ontrafelen en zich als eerste weet te melden bij de uitgang. Snelheid wordt beloond.

Boek dit populaire ontsnappingsspel bij HaarlemseUitjes.nl. Het is mogelijk om vooraf te lunchen of na afloop borrelen of te dineren. Vraag onze Haarlem-specialisten naar de verschillende restaurant-mogelijkheden.

Escape City – Het ontsnappingsspel van Haarlem is inclusief:

  • Professionele spelleid(st)er
  • Tablet en Escape-App per team
  • Originele opdrachten, clues, enz.
  • Één consumptie per persoon
  • Prijsuitreiking met originele prijs voor winnende Escape-team.
  • Teambuilding en gezonde strijd.

Kunt u Escape City Haarlem combineren met andere activiteiten?

Na het Escape spel is het leuk om met elkaar nog even te borrelen of wellicht lekker te gaan eten. Haarlem bruist en wij kennen de mogelijkheden, dus we informeren u graag.

Wilt u meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Escape City kunt u ook als groepsuitje spelen in Den Haag, Rotterdam en Utrecht


Pers.Prijs
> 50€ 24.50 excl. BTW
30 - 49€ 27.50 excl. BTW
20 - 29€ 29.50 excl. BTW
15 - 19€ 32.50 excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.