De Charity Escape – ontsnappen was nog nooit zo maatschappelijk verantwoord

Prijs vanaf € 27,50 p.p. excl. BTW

Ontsnappen voor Charity, dat is pas cool! De rage van dit moment: de Escape Room, staat in deze originele game in het teken van het goede doel. Gaandeweg de game leert u meer over het nobele doel waar als team voor gestreden wordt. Gaat u aan de slag voor KIKA, Stichting AAP, De Voedselbank, KWF of het Wereld Natuur Fonds? De allesbepalende Charity Stemwijzer geeft het bindende advies waar het hart van uw team het meest naar uitgaat. Is het doel duidelijk? Dan speelt uw team de Escape game van dat specifieke doel. Misschien krijgt u te maken met een boodschappen opdracht voor de Voedselbank, of moet er belangrijke informatie worden achterhaald voor KIKA. Het kan alle kanten op gaan! Het goed volbrengen van de opdrachten wordt beloond met aanwijzingen die uiteindelijk leiden naar de uitgang. Welke steeg, straat of brug leidt tot de overwinning en de maximale opbrengt voor Charity? Schiet op, want de tijd tikt door…

Hoe gaat de Charity Escape in zijn werk?

Eerst ontvangen we uw groep in het centrum van Haarlem op een voorafbepaalde gezellige horeca locatie. Onze spelbegeleiding neemt uw groep direct mee in een spannende speluitleg. Onder het genot van een kop koffie/thee wordt de teamindeling bekend gemaakt en is het tijd voor de Charity Stemwijzer. Elk team doorloopt een vragenlijst waarin vragen worden gesteld over de verschillende goede doelen waarvoor gestreden kan worden. Aan de hand van de input van elk team wordt bepaald voor welk doel wordt gestreden. Ready? GO!

Uitgerust met een tablet en bijhorend spelmateriaal, worden de teams losgelaten in de binnenstad van Haarlem. Gedurende 2,5 uur zitten de teams virtueel opgesloten in de binnenstad. Op de tablet verschijnt een kaart waarop het speelgebied is afgebeeld, vol met dan nog onbegrijpelijke aanwijzingen. Lukt het uw team om de verbanden te leggen? Ga op zoek, ontdek de kaart en vindt de uitgang. Dat is vandaag het ultieme doel! Waarom? Het team dat de meeste punten verzamelt, spaart de hoogste beloning voor het goede doel bij elkaar. Dus brace for impact and go for Charity!

Waarom de Charity Escape?

Met de Charity Escape doet u niet alleen een leuke teambuilding met uw bedrijf, maar wordt er samengewerkt voor een goed doel. De verschillende Escape varianten staan in het teken van de goede doelen waarvoor gestreden kan worden. U en uw collega’s leren dus spelenderwijs ook nog veel over de goede doelen. Het is een stukje bewustwording waarin het onmogelijk is om geen respect te krijgen voor het harde werk dat de goede doelen leveren. Wist u bijvoorbeeld al dat de Voedselbank met een donatie €3 al een volledige maaltijd kan verzorgen voor een kansarm gezin? Of bent u ervan bewust dat KiKa zichzelf als doel stelt om ervoor te zorgen dat 95% van de kinderen met kankeren genezen? Nu is dat nog 75%. Elke dag werken ze keihard om de kansen voor kinderen met kanker te verbeteren. Ook de andere aangesloten doelen bij de Charity Escape leveren fantastisch werk. Daar willen wij als Uitjesbureau aan meehelpen. Doet u met ons mee?

De goede doelen waaruit gekozen kan worden zijn KWF, Voedselbank, KIKA, WNF, CliniClowns en Stichting AAP en zijn allen CBF erkent. CBF is de toezichthouder en geeft de erkenning aan de doelen aan de hand van haar kwaliteitseisen.

Wat is inclusief in dit maatschappelijk verantwoorde teambuilding uitje?

 • Een donatie van €5,00 per persoon voor het goede doel van het winnende team
 • Professionele entertainer(s) en spelbegeleiding
 • Een tablet per team met speciale Charity Escape App
 • Charity Escape materialen
 • Originele puzzels, clues en samenwerkingsopdrachten
 • Een giftcard per team met donatie aan een goed doel
 • Een consumptie per persoon bij de speluitleg
 • Versnapering voor onderweg
 • Poncho’s in geval er een b’uitje valt
 • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
 • Digitaal foto/video album als bewijsmateriaal van de Charity Escape door u en uw collega’s

Kunt u de Charity Escape in Haarlem combineren met andere activiteiten?

Na de Charity Escape is het leuk om met elkaar nog even te borrelen of wellicht lekker te gaan eten. Haarlem bruist en wij kennen de mogelijkheden, dus we informeren u graag. Wilt meer informatie, heeft u vragen of wilt u gelijk boeken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

De Charity Escape in Haarlem is beschikbaar vanaf 15 augustus 2018 en ook te spelen in Den Haag, Utrecht en Amsterdam.


Pers.Prijs
20 - 29€ 36,50 p.p. excl. BTW
30 - 49€ 32,50 p.p. excl. BTW
> 50€ 27,50 p.p. excl. BTW