Borrelboot door de grachten van Haarlem!

Prijs vanaf € 36,50 p.p. excl. BTW

Bekijk Haarlem vanaf het water met een goed gevuld glas in de hand en gezellige mensen om u heen. Aan boord van uw eigen borrelboot kunt u onbeperkt gebruik maken van de Hollandse bar (bier, wijn en fris) en bieden we standaard daarbij een gezellige nootjes mix.

Goed voor de dorst! Terwijl u de eerste toast uitbrengt, gaan we onder de eerste bruggen door (bukken!!), op weg naar een tocht vol gezelligheid, weetjes door de schipper verteld, mooie gesprekken en uitzicht over de mooie Haarlemse grachten. U bent bij ons vrij om te kiezen op welk tijdstip u bij ons aan boord wilt gaan op uw eigen (besloten) borrelboot. Wij vinden het belangrijk dat we onze gasten het leven nog aangenamer en makkelijker kunnen maken. Het is uw uitje en ons DNA om dat voor u te mogen organiseren.

We hebben verschillende soorten borrelboten tot onze beschikking. Vaart u graag op een borrelboot met een strak interieur, of juist op een authentieke salonboot door de grachten van Haarlem? Of is de open sloep erg populair onder uw collega’s. Laat ons uw wensen weten en we sturen u een voorstel op maat.  Dit borrelarrangement is natuurlijk heel goed te combineren met andere uitjes en activiteiten in Haarlem. We weten er alles van!

Meer vertier aan boord?

Borrelnootjes, sushi, brood met tapenade, nacho’s of bitterballen aan boord? Informeer bij ons naar de mogelijkheden! En wat dacht u van een professionele Haarlemse gids, volkszangeres of accordeonist voor nog meer extra vertier? Afhankelijk van uw wensen en budget doen we u heel graag een passend voorstel

Borrelboot door de grachten van Haarlem is inclusief:

  • Professionele begeleiding
  • Borrelboot met schipper (1,5 uur)
  • Onbeperkte drankjes uit Hollandse Bar (bier, wijn, fris)
  • Heerlijke nootjes mix
  • Overkapping bij slecht weer

Optioneel:

  • Uit te breiden met extra borrelhapjes
  • Live muziek
  • Gids aan boord die u alles vertelt over de historie van Haarlem.

Pers.Prijs
> 50€ 36,50 p.p excl. BTW
30 - 50€ 38,50 p.p excl. BTW
20 - 29€ 42,50 p.p excl. BTW
Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.