Hap en tap op de BBQboot!

Prijs vanaf € 59,50 p.p. excl. BTW

Uw eigen barbecueboot met kapitein wacht reeds met gloeiende kooltjes op u! Een barbecue, een borreltje en eventueel live-entertainment zorgen voor zeer gezellige uurtjes op onze prachtige boot in Haarlem.

Is er een mooiere manier om de Haarlemse grachten te beleven? We bieden u de keuze uit meerdere type boten. Van een authentieke salonboot, een open sloep tot een ouderwetse trekschuit met gezellig achterdek. Tijdens de barbecue geniet u van eersteklas stukjes vlees en vis, zoals lamsvlees, kipfilet, zalm en forel. Voor de vegetariërs hebben we eventueel een mooi alternatief. Aanvullend op de barbecue is er natuurlijk ook stokbrood met kruidenboter, verschillende sauzen en een uitgebreide salade.

Regent het? Wij overdekken een gedeelte van de boot zonder het uitzicht en de barbecue aan te tasten!

Het is dus altijd, weer of geen weer, volop genieten aan boord van de barbecue-boot! Want zeg nu zelf: wie geniet er niet van om met vrienden rond de knisperende barbecue te staan? Voor een informele setting is er voor ongeveer de helft van het gezelschap een zitplaats gecreëerd.

De Barbecueboot in Haarlem is inclusief:

  • Twee uur boothuur (kan verlengd worden – meerprijs)
  • Schipper
  • Bediening
  • Heerlijke barbecue
  • Onbeperkte drankjes aan boord van de Hollandse bar (bier, fris, wijn)

Optioneel:

Wilt u er een BBQ-lunch van maken? Of een cocktailshaker aan boord die de meest lekkere cocktails kan maken of een wervelende workshop geeft? Wilt u na de BBQ nog doorfeesten met een DJ die tot in de late zwoele uurtjes draait? Ook dat kan. Vraag naar de mogelijkheden!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje? Wanneer u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.